Redaktionen

Redaktionen's kommentar...
Møllehøj's hjemmeside er startet i april 2003 med det formål at skabe et forum med let adgang til relevante informationer for grundejerforeningen's medlemmer og samtidig gøre det nemmere for tilflyttere at få et hurtigt overblik. Skabelonen og de tilhørende sider er udarbejdet af bestyrelsen. Vi har fået uvurderlig "gratis" support fra Tonny Jönsson (Spons.dk). Desuden har Leif Ziegler, Møllevænget 19 hjulpet med en masse guldkorn omkring områdets historie.

Annoncører har med deres bidrag været med til at minimere omkostningen forbundet med etableringen, samt de løbende udgifter til domain og server. Vi håber derfor, at alle medlemmer vil tænke lidt på dem ved at anvende deres ydelser.

Håbet er, at alle medlemmer forhåbentlig vil bidrage til at gøre hjemmesiden bedre med forslag til ændringer og tilføjelser, således at den hele tiden kan udvikle sig til fordel for os alle.

Kontakt os derfor venligst med alle kommentarer - ros og ris. Dette kan gøres via Kontakt Os knappen øverst på alle sider. Samtidig er i meget velkommen til at kontakte os med debatindlæg, ting og sager som ønskes solgt eller købt etc. Alt hvad vi modtager fra jer vil blive publiceret på vores Opslagstavle, såfremt I ønsker det (vælg kategori "Opslagstavle").

Med venlig hilsen,
Redaktionen ( Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. )